Maak kennis met


Stijn
Dautzenberg

Co-Founder

Volg Stijn

Stijn Dautzenberg is een Continuous-Delivery expert, Fullstack-developer en Co-Founder van Onderwijs in Beeld—een softwarebedrijf in de onderwijssector met de missie om het leesplezier en de leesvaardigheid van 1.000.000 leerlingen te verhogen voor het einde van 2025.

Toen hij elf jaar werd, startte hij met programmeren en die stap mondde later uit in een studie informatica aan Utrecht University. Naast die bachelor Informatica verbrede hij zijn domeinkennis met vier cursussen van de studie Onderwijswetenschappen en ging hij aan de slag bij Search4Solutions onder begeleiding van Dr. Jan Vlietland en Kevin Ouwerkerk Daar kreeg hij de kans om over een periode van 2.5 jaar te proeven van CI-CD, marketing en sales.

Rond het begin van de corona-crisis gooide hij het roer volledig om. Hij nam ontslag, verwijderde alle sociale media en bracht focus aan. Zodoende haalde hij het hoogste cijfer van zijn jaar voor zijn thesis en begon hij aan het betekenisvolle project "Onderwijs in Beeld".

Hij houdt van ochtend-runs, gitaar spelen en zingen. Zijn persoonlijke doel is om 10km te rennen in 45 minuten op 28 maart 2022.