Schoolbieb opzetten met

Leesvink

Succesvolle schoolbibliotheken

Volg Leesvink

Over Leesvink

Leesvink zet zich al jaren in om het leesonderwijs in Nederland te verbeteren. Niet via methodes, maar door maximaal leesplezier te stimuleren en kinderen te motiveren om (meer) te lezen. Dan komt de technische kant van het lezen ook makkelijker.

Dat doen we door scholen te adviseren over de inrichting van een goede schoolbibliotheek waar kinderen boeken vinden die ze leuk vinden om te lezen. Dat hebben we al voor honderden klanten door heel Nederland gedaan. Niet alleen vinden we dit onwijs leuk om te doen, maar de scholen en de kinderen vinden dit zelf ook leuk. Sterker nog, verschillende scholen zien de leesresultaten omhoog gaan nadat Leesvink is langs geweest om de schoolbibliotheek op te zetten of aan te vullen.

Leesvink komt gratis langs voor een gesprek en om de huidige boekencollectie op je school te beoordelen. Op basis daarvan presenteren we een vrijblijvend voorstel. We helpen met saneren en zorgen dat de hele collectie digitaal in de Leesapp verschijnt zodat jullie altijd helder hebben waar ieder boek staat.

Schoolbieb van samen met Leesvink?

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Leesvink

Oostzeedijk 108, Unit 7, 3063 BG Rotterdam

map Routebeschrijving email info@leesvink.nl phone Bel 06 2423 5563